SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DRUSTVO ZA SPORTSKU REKREACIJU UNDERGROUND

DRUŠTVO ZA SPORTSKU REKREACIJU UNDERGROUND

Ocjena korisnika:4.51 od 5
Ukupno glasova:4
Adresa:Zagreb Radauševa 3 Hrvatska
Web stranica: http://underground-gym.net/index.php
Telefon: 01 2385 442
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonDRUŠTVO ZA SPORTSKU REKREACIJU UNDERGROUND pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 119kn  TERETANA Mjesec dana neogranicenog vjezbanja u vrhunski opremljenoj teretani koja se prostire na cak 700 cetvornih metara za 119 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x