SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Dravko Svircic Vila More

Dravko Svirčić (Vila More)

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Šibenik Grebaštica Donja 66 Hrvatska
Web stranica: http://www.vila-more.com
Telefon: 022 577 456, 098 9042 551
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonDravko Svirčić (Vila More) pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 798kn  SIBENIK GREBASTICA Dozivite jutra s pogledom na prekrasni Jadran u moderno opremljenim apartmanima Vila More 3 4 od 798 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x