SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DIVOTA d o o

DIVOTA d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Split Plinarska 75 Hrvatska
Web stranica: http://divota.hr/
Telefon: 021 782 700, 91 404 1133
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonDIVOTA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 380kn Uzivanje u adventskoj caroliji Splita ili docek Nove godine uz bogati program na Rivi Isplaniraj najbolji blagdanski odmor od 380 kn
Uživanje u adventskoj čaroliji Splita ili doček Nove godine uz bogati program na Rivi! Isplaniraj najbolji blagdanski odmor od 380 kn!

1 noćenje s doručkom za 2 osobe u sobi ili apartmanu Divota apartment hotela, iskoristivo do 2.1.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x