SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DITIRAMB LJEPOTE j d o o

DITIRAMB LJEPOTE j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Amruševa 8 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 099 4147 938
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonDITIRAMB LJEPOTE j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 399kn 12 tretmana mrsavljenja i oblikovanja tijela  uklonite celulit i toksine uz poboljsanje tonusa misica i smanjenje obujma struka za 399 kn
Sada samo 99kn Ultrazvucna kavitacija i radiofrekvencija  tretirajte trbuh noge ili straznjicu za 99 kn
Ultrazvučna kavitacija i radiofrekvencija - tretirajte trbuh, noge ili stražnjicu za 99 kn!

Tretmani koji daju odlične rezultate u uklanjanju celulita i zatezanju kože - kupite više ponuda za više tretmana! (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x