SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DE KO SPORT j d o o

DE-KO SPORT j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.9 od 5
Ukupno glasova:2
Adresa:Velika Gorica Ključić brdo Hrvatska
Web stranica: http://www.paintball-300.com.hr
Telefon: 091 6226 103
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonDE-KO SPORT j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 49kn  PAINTBALL Priustite si adrenalinsku zabavu na vise od 2 500 m2  Ocekuje vas pravi sumski teren sa zaprekama za samo 49 kn
[PAINTBALL] Priuštite si adrenalinsku zabavu na više od 2.500 m2! Očekuje vas pravi šumski teren sa zaprekama za samo 49 kn!

Nezaboravan doživljaj za cijelu ekipu uz 100 kuglica i svu potrebnu opremu :) (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust