SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Cuba  obrt za usluge salon za pse

Cuba - obrt za usluge, salon za pse

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Prudi 5 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 092 375 9650
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonCuba - obrt za usluge, salon za pse pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 143.00kn NJEGA KUCNIH LJUBIMACA  priustite svojem dlakavcu makeover od glave do repa u salonu za njegu pasa Cuba
NJEGA KUĆNIH LJUBIMACA - priuštite svojem dlakavcu makeover od glave do repa u salonu za njegu pasa Cuba

Osigurajte najbolju njegu za vašeg šašavog dlakavca - šišanje, kupanje, čišćenje ušiju i rezanje noktiju

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x