SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Centar fizikalne medicine i rehabilitacije Preventis j d o o

Centar fizikalne medicine i rehabilitacije Preventis, j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Rapska ulica 57
Web stranica: http://www.spc-preventis.hr/index.html
Telefon: 091/589 9004
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonCentar fizikalne medicine i rehabilitacije Preventis, j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 550.00kn Paket pregleda kraljeznice i manualnih terapija za lijecenje boli u vratu i ledjima 4 tretmana i pregled fizioterapeuta za 550 kn
Paket pregleda kralježnice i manualnih terapija za liječenje boli u vratu i leđima, 4 tretmana i pregled fizioterapeuta za 550 kn!

Preporučuje svim osobama koje imaju problema sa držanjem, zakočenošću i bolnošću u kralježnici ili drugom dijelu tijela


Sada samo 600.00kn Paket Schroth vjezbi  za korekciju krivina kraljeznice u trajanju 45 minuta u Centru fizikalne medicine i rehabilitacije Preventis za 600 knOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x