SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

CASTRUM NOVUM d o o

CASTRUM NOVUM d.o.o.

Ocjena korisnika:4.5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Novigrad Elizabete Kotromanić bb Hrvatska
Web stranica: http://www.kroatia.hr/
Telefon: 023 375 309, 098 313 424
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonCASTRUM NOVUM d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 876kn  BIOGRAD NA MORU 2 ili 5 nocenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Hygge 3 u blizini centra grada i plaze Crvena luka od 876 kn
[BIOGRAD NA MORU] 2 ili 5 noćenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Hygge 3* u blizini centra grada i plaže Crvena luka od 876 kn!

Ako još niste iskoristili godišnji, postsezona je onda idealna za njega, korištenje 5.9. - 30.9. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x