SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Canini mundi j d o o

Canini mundi j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Bukovačka cesta 42A Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/salonzapseimace/
Telefon: 095 2303 530
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonCanini mundi j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 2899kn Individualni tecaj groominga uz vodstvo skolovanog strucnjaka  naucite kako pravilno kupati sisati te urediti sape i nokte kucnih ljubimaca za 2 899 kn
Individualni tečaj groominga uz vodstvo školovanog stručnjaka - naučite kako pravilno kupati, šišati te urediti šape i nokte kućnih ljubimaca za 2.899 kn!

40 šk. sati poduke uz osiguranu stručnu literaturu i voditeljicu s višegodišnjim iskustvom u Hrvatskoj i inozemstvu


Sada samo 99kn Njega za pse do 15kg  kupanje sisanje trimanje ciscenje usiju i skracivanje noktiju za 99 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x