SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

CANADIANA d o o

CANADIANA d.o.o.

Ocjena korisnika:4.78 od 5
Ukupno glasova:31
Adresa:Zagreb Bisačka 14/1 Hrvatska
Web stranica: http://www.lacreme.hr/
Telefon: 01-LA-CREME (522-7363), 091 2425 477
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonCANADIANA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 119.00kn 2 anticelulitne masaze i 2 radiofrekvencije nogu  rijesite se celulita zategnite kozu i poboljsajte cirkulaciju za 119 kn
Sada samo 73.00kn Brazilska depilacija svjetski poznatim voskom u granulama Perron Rigot za samo 73 kn
Brazilska depilacija svjetski poznatim voskom u granulama Perron Rigot za samo 73 kn!

+ 50% popusta na vajacial tretman i 40% na ostale depilacije u La Crème Wellness & Beauty Spa Centru


Sada samo 144.00kn Trepavice od svile  ugradnja njeznih mekih i laganih ekstenzija za zanosan pogled koji traje do cak 6 tjedana za 144 kn
Trepavice od svile - ugradnja nježnih, mekih i laganih ekstenzija za zanosan pogled koji traje do čak 6 tjedana za 144 kn!

S ekstenzijama vaše će oči biti stalno naglašene bez maskare! Posjetite La Crème Wellness & Beauty Spa Centar :)

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x