SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BUHIN KOZMETIKA j d o o

BUHIN KOZMETIKA j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.39 od 5
Ukupno glasova:6
Adresa:Zagreb Ilica 246 A Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/Salon-ljepote-Dona-Bella-1409559895927192/
Telefon: 092 302 3086
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBUHIN KOZMETIKA j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 99kn UZV ili klasicno ciscenje lica  pripremite se za jesen uklonite tragove umora te darujte kozi zdrav izgled bez iritacija i crvenila za 99 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x