SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BTRAVEL d o o

BTRAVEL d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Maksimirska 112A Hrvatska
Web stranica: http://btravel.pro/hr/
Telefon: 01 5599 811
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBTRAVEL d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 4700kn LAST MINUTE skijanje  priustite si savrsen zimski odmor u poznatoj austrijskoj regiji Koruskoj 3 dana s pansionom u hotelu 4  ski karta za 2 osobe od 4 700 kn
LAST MINUTE skijanje - priuštite si savršen zimski odmor u poznatoj austrijskoj regiji Koruškoj, 3 dana s pansionom u hotelu 4* + ski karta za 2 osobe od 4.700 kn!

Uz ukupno 10 žičara i 45 km savršeno uređenih staza savršen odmor je zagarantiran! korištenje 4.1. – 1.2. i 14.3. – 12.4


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x