SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BRZI TRANSPORTI j d o o

BRZI TRANSPORTI j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Jarun Pakoštanska 3 Hrvatska
Web stranica: http://www.glitter-glam.com.hr/
Telefon: 097 628 3971
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBRZI TRANSPORTI j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 799kn TOTAL BODY PAKET 40 sveobuhvatnih tretmana koji ciljaju sve problematicne zone Ucvrstite i usavrsite svoje tijelo u salonu Glitter  glam za 799 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x