SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Braslav Balen

Braslav Balen

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Jasenak Vrelo 153c
Web stranica:
Telefon: 095 3551 951, 095 8662 878
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBraslav Balen pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 399kn  OMISALJ 2 5 ili 7 nocenja za dvoje u apartmanu 3 tik do plaze  uzivajte u ljepotama zlatnog otoka Krka u terminu po izboru tijekom CIJELE SEZONE od 399 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x