SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Blue magic d o o

Blue magic d.o.o.

Ocjena korisnika:4.8 od 5
Ukupno glasova:11
Adresa:10361 Čista Mlaka Zagrebačka 142 Hrvatska
Web stranica: http://bit.ly/2fTU4J7
Telefon: 01 6586 452
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBlue magic d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 199.00kn COKO BOMBA  Ferrero torta neodoljiva i najfinija kombinacija cokolade i ljesnjaka koja ce vas ostaviti bez daha za 199 kn
ČOKO BOMBA - Ferrero torta, neodoljiva i najfinija kombinacija čokolade i lješnjaka koja će vas ostaviti bez daha za 199 kn!

Ukrašena čokoladicama Kinder Surprise, Kinder Bueno, Kinder i mini Nutellom; dostava uključena u cijenu

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x