SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BELTEH USLUGE d o o

BELTEH USLUGE d.o.o.

Ocjena korisnika:4.82 od 5
Ukupno glasova:21
Adresa:Hrvatska
Web stranica: http://www.foto.digifil.net
Telefon: 01 8891 192
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBELTEH USLUGE d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 94kn Fotoknjiga s mekim ili tvrdim uvezom s 40 stranica uz ukljucenu dostavu Okupite najdraze uspomene na jednom mjestu vec od 94 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x