SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Automehanicar i trgovina na malo AUTOCENTAR

Automehaničar i trgovina na malo AUTOCENTAR

Ocjena korisnika:4.78 od 5
Ukupno glasova:15
Adresa:Zagreb Adamićeva 1 Hrvatska
Web stranica: http://www.autocentarbujan.hr/
Telefon: 01 6671 051 091 576 0705
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAutomehaničar i trgovina na malo AUTOCENTAR pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 199kn  AUTO KLIMA Servis punjenje i izmjena ulja u sistemu za 199 kn
Ocjena:
Sada samo 120kn  ZAMJENA GUMA Demontaza balansiranje i montaza s celicnim felgama do 17 cola u Auto centru Bujan za 120 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x