SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

APARTHOTEL PANSION PREZA SELCE

APARTHOTEL PANSION PREZA SELCE

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Selce Selce, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: https://www.pansionpreza.com/hr-hr
Telefon: +385 98 915 2428
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAPARTHOTEL PANSION PREZA SELCE pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 299kn Aparthotel Pansion Preza  Odmor u Selcu Selce Hrvatska  299 kn
Aparthotel Pansion Preza - Odmor u Selcu, Selce, Hrvatska - 299 kn

1x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1 dijete do 10 godina besplatno), 1x doručak za 2 osobe, Besplatni Wi-Fi, Besplatni parking (Tagovi: Selce, Hrvatska, Wifi, Doručak, Parking, Putovanja, More, Sea, Doručak, Obitelj)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x