SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Anzotica Cosmetics d o o

Anzotica Cosmetics d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Puškarićeva 18 Hrvatska
Web stranica: https://anzotica-cosmetics.hr/
Telefon: 095 8180 522
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAnzotica Cosmetics d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €29.12 (219.4kn) ACTIVE C DUO SET za svakodnevnu beauty rutinu lica za sve tipove koze  zastitna dnevna krema i Beauty Elixir serum za lice kozmetike Luxea
Sada samo €18.79 (141.57kn) Podarite svojoj kozi njegu koju zasluzuje uz HIDRATANTNI DUO SET sa prirodnim serumom za lice i hidratantnom kremom kozmetike Moja OazaOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x