SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Antun Krznaric

Antun Krznarić

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Ždrelac, Otok Pašman Vrh zabrane 12 Hrvatska
Web stranica: http://bit.ly/2vSvPPJ
Telefon: 098 1728 310
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAntun Krznarić pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 518kn  PASMAN Ljetovanje za 2 do 4 osobe u apartmanima nadomak plaze Samo jednim klikom zgrabi super odmor u simpaticnom Zdrelcu za samo 518 kn
[PAŠMAN] Ljetovanje za 2 do 4 osobe u apartmanima nadomak plaže! Samo jednim klikom zgrabi super odmor u simpatičnom Ždrelcu za samo 518 kn!

2 noćenja u terminu po izboru do 15.9., moguće spojiti više ponuda i produžiti boravak (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x