SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ANTENA J D d o o

ANTENA J.D. d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Petrčane XII ulica 3 Hrvatska
Web stranica: http://www.apartmani-roto.com
Telefon: 091 2757 208
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonANTENA J.D. d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 2550kn  PETRCANE Ljetovanje u najtrazenijim terminima sezone 7 nocenja za 2  4 osobe u apartmanu  blizu plaze za 2 550 kn
[PETRČANE] Ljetovanje u najtraženijim terminima sezone!7 noćenja za 2 - 4 osobe u apartmanu*** blizu plaže za 2.550 kn!

Uživajte na šljunčanim i kamenitim plažama te kristalno čistom moru, korištenje 15.6. - 15.7. ili 20.8. - 30.9. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x