SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Aloe Forever Energy j d o o

Aloe Forever Energy j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Ulderika Donadinia 52 Hrvatska
Web stranica: https://www.aloeforever.hr/
Telefon: 095 846 46 74
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAloe Forever Energy j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 59kn Masaza po izboru  tretman Aloe Verom u trajanju 30 min ili energetski iscjeljujuci tretman u trajanju 60 min uz savjetovanje o pokretanju zivotne energije vec od 59 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x