SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

AKRO ANTIAGE j d o o

AKRO ANTIAGE j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.46 od 5
Ukupno glasova:5
Adresa:Zagreb Maksimirska cesta 111 Hrvatska
Web stranica: https://www.akro-studio.com/
Telefon: 01 2342 359
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAKRO ANTIAGE j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 1599kn Inovativni program mrsavljenja prilagodjen upravo vama za 1 599 kn Uz 30 tretmana smanjite obujam za 6 10 cm eliminirajte celulit i zategnite kozu
Inovativni program mršavljenja prilagođen upravo vama za 1.599 kn! Uz 30 tretmana smanjite obujam za 6 -10 cm, eliminirajte celulit i zategnite kožu!

Lipolaser, UZV lipoliza, Body Master, limfna drenaža, Red laser + analiza organizma, konzultacije i plan prehrane

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust