SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Adriatic Tourist Resorts d o o

Adriatic Tourist Resorts d.o.o.

Ocjena korisnika:4.7 od 5
Ukupno glasova:33
Adresa:Trakošćan Trakošćan bb Hrvatska
Web stranica: http://www.hotel-trakoscan.hr/
Telefon: 00385 42440 800, 00386 82007 719
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAdriatic Tourist Resorts d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 1099kn  PAG HOTEL PAGUS   Luksuzno wellness opustanje za dvoje 2 nocenja s polupansionom uz koristenje bazena saune i fitnessa za 1 099 kn
[PAG, HOTEL PAGUS****] Luksuzno wellness opuštanje za dvoje! 2 noćenja s polupansionom uz korištenje bazena, saune i fitnessa za 1.099 kn!

Uživajte u hotelu koji je The Telegraph proglasio najboljim na otoku, dvoje djece do 5 godina gratis paket, do 26.5.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust