SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

AB sport consulting d o o

AB sport consulting d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Poreč Vukovarska bb (Dvorana Žatika) Hrvatska
Web stranica: http://www.sportfestporec.com
Telefon: 091 895 2196
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAB sport consulting d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1000kn Sport Fest u Porecu  otkrijte tajne velikana hrvatskog sporta iz prve ruke uz predavanja Line Cervara Zeljka Mavrovica brace Sinkovic i mnogih drugih
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x