SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

358 j d o o  KindyROO vjezbe

358 j.d.o.o. KindyROO vježbe

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Zagrebački Velesajam, Fitness centar XXL, Paviljon 25, dvorana 3 Hrvatska
Web stranica: http://www.kindyroo.hr/
Telefon: 385 91 794 3658 , 386 6 8181 005 (trenerica)
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon358 j.d.o.o. KindyROO vježbe pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 175kn Senzomotoricke vjezbe za bebe KindyROO  vjezbajte sa svojim djetetom uz strucno vodstvo licencirane profesorice za 175 kn
Senzomotoričke vježbe za bebe KindyROO - vježbajte sa svojim djetetom uz stručno vodstvo licencirane profesorice za 175 kn!

Vježbe potiču emocionalne, intelektualne, tjelesne i socijalne vještine za uzrast od 6 tjedana do 12 mjeseci

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x