SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!


Podkategorije

Popusti

Ocjena:
Sada samo 199kn Slastice - Akcija, popust, sniženje u Velikoj Gorici. Sve je tu! (ponuda: 53426)
[ČOKO BOMBA] Ferrero torta - neodoljiva i najfinija kombinacija čokolade i lješnjaka koja će vas ostaviti bez daha za 199 kn!

Ukrašena čokoladicama Kinder Surprise, Kinder Bueno, Kinder i mini Nutellom; dostava uključena u cijenu


Ocjena:
Sada samo 189kn Slastice - Akcija, popust, sniženje u Velikoj Gorici. Sve je tu! (ponuda: 52971)
Ocjena:
Sada samo 185kn Slastice - Akcija, popust, sniženje u Velikoj Gorici. Sve je tu! (ponuda: 52492)
Ocjena:
Sada samo 175kn Slastice - Akcija, popust, sniženje u Velikoj Gorici. Sve je tu! (ponuda: 52456)
[KOLAČI] 56 komada miješanih slastica, ručno rađenih bez aditiva i konzervansa u ponudi poznate Slastičarnice Horak za 175 kn!

Uključeno čak 9 različitih vrsta koje se pripremaju neposredno prije isporuke kako bi bili svježi i savršeno ukusni :) (Tagovi: Top 10)


Sniženja, popusti i akcije u Velikoj Gorici - kategorija: Hrana i piće - podkategorija: Slastice
Široka ponuda slastica, kolača, torta, palačinki sa popustima u raznim slastičarnama i barovima. ✅ Ponude su vremenski ograničene, kliknite dok nije kasno!Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x