SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Započnite jesenske dane u srcu šarmantnog starog dijela grada Sarajeva na nezaboravna 3 dana u Pansionu Stari Grad uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe... za samo 619 kn!

Prije:820kn
Sada samo:619kn
Sada samo:619kn Pogledaj detalje ponude
Rok iskoristivosti kupona je 17.11.2019.! U cijenu svih soba uračunata je boravišna pristojba i doručak! Za djecu do 10 godina je besplatan boravak ako koriste isti krevet!

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x