SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ZAMJENA GUMA Montaža, demontaža i balansiranje guma do 16 cola s čeličnim ili alu felgama u Autoservisu Konil za 139 kn!

Prije:225.00kn
Sada samo:139.00kn
Sada samo:139.00kn Ponuda je istekla
Zamjena 4 gume - montaža, demontaža i balansiranje guma

Kao vozači snosimo veliku odgovornost za sebe, ali posebice za osobe koje vozimo. Iako ponekad mislimo kako naš limeni ljubimac besprijekorno radi, nekada se kvarovi potkradu i time smanjuju sigurnost u vožnji.

Balansiranje guma tj. kotača je vrlo bitna stavka kad se radi o udobnosti i sigurnosti vozila. Ako kotači i gume nisu balansirani, tj. ako gume nisu "savršeno okrugle" dolazi do pojave vibracija koje se s kotača prenose do kabine automobila i stvaraju neugodan osjećaj u vožnji. Balansiranjem se postiže preraspodjela opterećenja čime se otklanja vibracija i povećava udobnost u vožnji.

Ispravno balansirane gume stvaraju nekoliko koristi:
✔ smanjeno trošenje mehaničkih dijelova automobila
✔ umjerenu potrošnju pneumatika
✔ veću udobnost u vožnji
✔ nepravilno balansirani kotači doprinose bržem i neravnomjernom trošenju guma, a kao posljedica mogu stradati amortizeri, ležajevi i drugi dijelovi ovjesa

Pogledajte komentare zadovoljnih korisnika:
"Uslužno osoblje, brzo i točno. Iako se kaže da najjeftinije nužno i nije najkvalitetnije, tu to ne važi." - Zlatko

"Brzi, kvalitetni i pošteni, bez malih slova kao kod drugi ponuda koje sam uzimao do sada." - Tihomir

"Sve po dogovoru, točno, brzo i stručno." - Dražen

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x