SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Zabavan odmor kraj Rajske plaže na Rabu! 3 dana/2 noćenja u Superior Camping Home mobilnoj kućici u San Marino Camping Resortu 4* by Valamar u Loparu za 4 odraslih i 2 djece do 12 g.!

Prije:630kn
Sada samo:630kn
Sada samo:630kn Pogledaj detalje ponude
Želite uživati u svojoj slobodi i čarima prirode koje nudi kampiranje, ali trebate udobniji smještaj? Camping home idealan je za obitelj i društvo prijatelja, a ima i terasu za ljenčarenje i druženje... sve to na samo nekoliko koraka od veličanstvene Rajske plaže u Loparu! Kupon vrijedi od 06.09. do 05.10.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x