SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Za kraj ljeta ili početak jeseni, ohrabrite se na Planinarenje za laike na Moslavačku goru! Iskoristite aranžman Autoturist Parka za predivan boravak u moslavačkom kraju s prijevozom iz Zagreba!

Prije:115kn
Sada samo:94kn
Sada samo:94kn Pogledaj detalje ponude
Planinarenje za laike je namijenjeno svima vama koji imate želju prošetati Moslavačkom gorom, ali se osjećate nesigurno zbog nepoznavanja terena. Zato je sada prava prilika da uz vodičku Mons Claudius Guide upoznate šumsku prirodu Moslavačke gore i saznate osnove planinarenja! Kupon vrijedi za 1 osobu, za 08.09. ili 06.10.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x