SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Voliš adrenalinske igre? PAINTBALL je za tebe! Doživi avanturu života i zabavi se s ekipom na pravom šumskom terenu sa zaprekama za samo 59 kn!

Prije:100.00kn
Sada samo:59.00kn
Prije:100.00kn
Sada samo:59.00kn
Prije:100.00kn
Sada samo:59.00kn
Prije:100.00kn
Sada samo:59.00kn
Prije:100.00kn
Sada samo:59.00kn
Prije:100.00kn
Sada samo:59.00kn
Prije:100.00kn
Sada samo:59.00kn
Sada samo:59.00kn Ponuda je istekla

Paintball

Tražite izvor dobre i nezaboravne zabave? Želite izaći iz svakodnevne monotonije i naći se usred adrenalinskog uzbuđenja i uzbudljive igre? 

Onda ste na pravom mjestu! Paintball klub "300" će vam omogućiti to iskustvo. Zaigrajte odličan paintball s ekipom i saznajte tko su bolji majstori u igri. 

Teren se nalazi neposredno pokraj Izletišta Ključić brdo udaljeno svega 10min vožnje od Velike Gorice, a psi su također dobrodošli bez nadoplate! 

Očekuje vas šumski teren sa zaprekama te mogućnost igranja s i bez zapreka. Teren paintballa je prilagođen za manje i veće grupe igrača, a u sklopu terena nalaze se objekti u kojima se možete okrijepiti nakon igre. 

Osim samog Paintballa, okušajte se i u malome nogometu te badmintonu. Ako imate želju svoje zaposlenike malo razveseliti i iznenaditi dovedite ih na Team building koji će biti savršena relaksacija za vaše zaposlenike. 

Također vam se pruža mogućnost šetnje kroz šumu i razgledavanja predivnog okoliša koji će vas opustiti i razveseliti. U blizini igrališta nalazi se i ranč s konjima, srnama, jelenima i još ponekom životinjom koje će oduševiti najmlađe, a ujedno i starije posjetitelje. 

Nakon uzbudljive igre i šetnje možete se osvježiti i okrijepiti u obližnjem ugostiteljskom objektu. Ovdje možete proslaviti i rođendan! 

U okruženju predivne prirode i mirnog ambijenta iznenadite najdraže i ugodno se zabavite uz roštilj i igre koje vam se nude.

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x