Vježbanje i ples "PokreTTango" bazirano na pokretima argentinskog tanga - mjesec dana tečaja, 2 puta tjedno po 90 minuta

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo: €10.49

Sada samo:€10.49 Pogledaj detalje ponude
Institut argentinskog tanga LiberTango 
Institut argentinskog tanga LiberTango njeguje kulturno - umjetničke programe argentinskog tanga kao plesa, glazbe i poezije. Djeluje u sklopu Instituta za kreativne komunikacije i medije - Auditorium Media i u prošlosti kluba UNESCO Zagreb. Svojim polaznicima i publici pruža sve što postoji u argentinskom tangu sa svih aspekata izražavanja. Njegov cilj je osloboditi kreativnost i produbiti kognitivne vještine polaznika i prisutnih u ugodnom okruženju. Pokretom do kulture i zdravlja. 
“Tango je više nego sam ples i glazba. Poštuje odnose koji nam dopuštaju da budemo ono što jesmo i podupiru nas u osobnom i društvenom rastu, gdje se potpuno prikazujemo kao tko smo i dijelimo stvari koje želimo podijeliti iz želje, a ne obaveze ili pridržavanja društvenih skripti. Jedno od najsnažnijih pretraživanja u životu je potraga za unutarnjom i vanjskom ravnotežom. Sam tango predstavlja ravnotežu.” - JS 
Pridružite nam se i postanite dio velikog tango zagrljaja koji predstavlja glazbu, ples i poeziju te društveni fenomen. 


PokreTTango

PokreTTango Oduvijek vam se sviđao svijet argentinskog tanga? Želite posvetiti se razvijanju svjesnosti o pokretu i njegovoj mogućnosti kako bi vam plesanje bilo lakše i ispunjenije? Ne želite plesati u paru? Nemate stalnog plesnog partnera ili partnericu? Plešete ga već? Ne pleše se u paru, osim za potrebe plesno – scenskog izražaja. 
Ovo je pravi način plesanja toga krasnog plesa za Vas. Namijenjen svima koji žele brzo i kvalitetno svladati tajne argentinskog tanga bez plesnog partnera ili unaprijediti svoje već postojeće znanje (apsolutnim početnicima, amaterima, plesačima, glumcima i drugim scenskim izvođačima). Izvrstan je kao rekreacija za poboljšanje kvalitete života. 
PokreTTango je inovativni plesni program maestre argentinskog tanga Jelene Somogyi uz koji ćete poboljšati osnovnu snagu, rastezljivost i držanje, te svoju fizičku i mentalnu motoriku uz pokrete, glazbu, kulturu i umjetnost argentinskog tanga. Učenje tango pokreta za kojeg nije potrebna prisutnost plesnog partnera. Kroz to se kvalitetnije i brže nauči plesati tango argentino. Omogućava izražavanje osobnosti – iako svi uče iste pokrete, vi ste ti koji birate kako ćete ih otplesati. 
Dokazano je kako argentinski tango kao glazba i ples sadrži u sebi 6 važnih značajki za podizanje kvalitete života, a da i usporava proces starenja. Zdravstvena istraživanja pokazala su kako tango glazba i oponašanje tango pokreta, između ostalog ima poseban utjecaj na funkciju mozga i tijela zajedno. 
Sjećate se Cell Block Tango, Chicago - All That Jazz, El Tango De Roxanne - Moulin Rouge? Ready, go, start!
"Argentinski tango nije ples jedne osobe kojoj je 'dodijeljena određena uloga', već svih mogućih osjeta povezanih komunikacijom i kontaktnim površina koje predstavljaju našu tjelesnu i mentalnu svjesnost te prisutnost." - Jelena Somogyi