SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Virtus Vam pomaže u zdravom i kvalitetnom načinu prehrane i života uz izradu individualnog 7-dnevnog plana prehrane prilagođenog u potpunosti Vama - po najpovoljnijoj cijeni na tržištu - 259 kn!

Prije:699kn
Sada samo:259kn
Sada samo:259kn Pogledaj detalje ponude
Nakon nutricionističkog savjetovanja izradit ćemo 7-dnevni plan prehrane koji se sastoji od 5 obroka dnevno - 3 glavna obroka i 2 međuobroka u danu. Kupon možete iskoristiti do 25.12.2019.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 165kn Njega lica  odlucite se za najbolju kombinaciju ucinkovitih tretmana lica po vasem izboru u studiju ljepote Manuela vec od 165 kn
Njega lica - odlučite se za najbolju kombinaciju učinkovitih tretmana lica po vašem izboru u studiju ljepote Manuela već od 165 kn!

Čišćenje lica, mikrodermoabrazija, tretman AHA kiselinama, 3D super lift UZV, Bio laser i ampula hijalurona
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x