SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Veliki spektakularni doček NOVE GODINE u Beču je samo jedan klik od Vas! Na novogodišnju noć Vas vodi Darojković promet za samo 239kn po osobi!

Prije:260kn
Sada samo:239kn
Sada samo:239kn Pogledaj detalje ponude
Atraktivni doček uz bečke zvuke valcera! Polazak autobusa u 09:00h iz Dugog Sela i stanica u Zagrebu.- Povratak je oko 02:00h iz Beča. Kupon vrijedi isključivo za 31.12.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x