SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Velike A4 puzzle od čak 120 komada s fotografijom po izboru - poklonite najljepše uspomene onima koje najviše volite za samo 39 kn!

Prije:120.00kn
Sada samo:39.00kn
Sada samo:39.00kn Ponuda je istekla
Oduševit ćete cijelu obitelj i prijatelje :)

Ugodno iznenadite najdraže za rođendan, imendan ili bilo koju drugu prigodu i poklonite nešto što će im biti korisno, a buditi lijepe uspomene. :)

Personalizirane puzzle jedinstven su i praktičan poklon koji će svi rado koristiti. S ponosom će ih uramiti i držati na svome zidu! 

Poklonite ovaj super poklon sebi ili dragoj osobi. :)

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x