SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Vamos Putovanja vode Vas na Zakynthos, u Budvu i i Tiranu na 9 dana uz 5 noćenja, s autobusnim prijevozom iz Zagreba, Zadra i Splita od 21. do 29.09.2019....1790kn/osobi!

Prije:1790kn
Sada samo:1790kn
Sada samo:1790kn Pogledaj detalje ponude
Nezaboravno putovanje u popularnu Budvu, Tiranu i posjet otoku bogova - Zakynthosuc i uživanje u najljepšim plažama! Ponuda i kupon vrijede isključivo za termin 21.09. - 29.09.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x