SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Uživajte u koncertu Soulfingersa i okušajte sreću u Zagrebu! Bogati paketi za 2 ili 4 osobe u Grand Casino Admiral ili paket od 1 noćenja s doručkom za 2 osobe u Admiral Hotelu...od 299kn!

Prije:500kn
Sada samo:299kn
Sada samo:299kn Pogledaj detalje ponude
Kupon vrijedi za 2 ili 4 osobe, ovisno o izabranoj opciji! Očekuje Vas 20.09.2019. od 20 h koncert Soulfingersa, luda zabava, nezaboravan provod i poklon iznenađenja! Kupon je iskoristiv od 20.09 do 21.09.2019.!

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x