SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Uživajte u jesenskom ruhu srednje Europe! Integral Zagreb vodi Vas na putovanje BEČ - PRAG - ČESKY KRUMLOV uz 4 dana/3 noćenja s doručkom, prijevoz i razglede za samo 1069 kn/osobi!

Prije:1190kn
Sada samo:1069kn
Sada samo:1069kn Pogledaj detalje ponude
Ove godine ne propustite čarobnu jesen u popularnim europskim prijestolnicama - Beč i Prag te Českom Krumlovu! Datumi putovanja: 19.09.-22.09.19. - garantirani polazak i 31.10.-03.11.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x