SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Uz Smart Travel oduševite se aranžmanom i tajnama Crne Venecije uz ljepote otoka lagune, Murana i Burana, prijevoz autobusom iz Zagreba, pratitelja putovanja... za samo 214kn/osobi!

Prije:235kn
Sada samo:214kn
Sada samo:214kn Pogledaj detalje ponude
Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502-506) u 05.40h. Kupon vrijedi za odabrani datum: 07.09. i 19.10.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x