SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 36% - Ulaznica za predstavu "Naši dani" 25.11. u Sceni Ribnjak - na pozornicama preko 30 godina, izvedena preko 1.500 puta za samo 45 kn!

Prije:70kn
Sada samo:45kn
Prije:70kn
Sada samo:45kn
Sada samo:45kn Pogledaj detalje ponude
Predstava "Naši dani"

Radoslav Milenković, glumac i redatelj iz Beograda, autor je monodrame Naši dani koja je od premijere 1984. godine do danas izvedena više od 1.500 puta.

Kroz imaginarno putovanje koje glavni lik poduzima u naporu da se nakon dugo vremena vrati, susreće se s predstavnicima vlasti i postaje sudionik i svjedok rasula i propasti svih segmenata društva.

Najdramatičniju promjenu glavni junak doživljava kada se u preispitivanju nacionalnih mitova suočava s razarajućom istinom koja poništava idealiziranu sliku zemlje njegovih predaka.

naši dani

Radoslav Milenković u ovoj predstavi igra više od 30 likova. Kombinacijom snažne fizičke ekspresije, potpomognutom pantomimom, žanrovski oslonjene na raznovrsna sredstva kazališta, farse, groteske, komedije i cabarea, ostvarena je predstava koja je osvojila brojne nagrade u prethodnih 30 godina.

Nagrade:

* Zlatna kolajna publike na međunarodnom Festivalu monodrame i pantomime u Zemunu, 1984.
* Srebrna kolajna žirija na međunarodnom Festivalu monodrame i pantomime u Zemunu, 1984.
* Najbolja predstava na međunarodnom Festivalu malih pozorišnih formi u Sarajevu, 2013.
* Najbolja predstava na Teatar-festu u Tuzli, 2014.
* Najbolje glumačko ostvarenje na Art-trema festu u Rumi, 2015.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 50kn  PREDSTAVA U LISINSKOM Za umrijet od smijeha  maestralni glumci u urnebesnoj kazalisnoj satiri gustajte 29 studenog za samo 50 kn
Detalji ponude...
[PREDSTAVA U LISINSKOM] Za umrijet od smijeha - maestralni glumci u urnebesnoj kazališnoj satiri, guštajte 29. studenog za samo 50 kn!

Uz mnogo humora postavljaju se pitanja o stvarnosti u kojoj se odbacuje običnog građanina, a uzdižu se kriminalci


Ocjena:
Sada samo 38kn Predstava Gastarbajterski Bozic  1 12 ili 6 12 u Histrionskom domu pogledajte komediju o dramaticnoj ljubavi izmedju Marije i Joze za samo 38 kn
Detalji ponude...
Predstava Gastarbajterski Božić - 1.12. ili 6.12. u Histrionskom domu pogledajte komediju o dramatičnoj ljubavi između Marije i Joze za samo 38 kn!

Između dvoje gastarbajtera rađa se ljubav na samu Badnju večer u priči punoj ironije, emocija i čežnje za domom


Ocjena:
Sada samo 45kn Ulaznica za predstavu Nasi dani 25 11 u Sceni Ribnjak  na pozornicama preko 30 godina izvedena preko 1 500 puta za samo 45 kn
Detalji ponude...
Ulaznica za predstavu "Naši dani" 25.11. u Sceni Ribnjak - na pozornicama preko 30 godina, izvedena preko 1.500 puta za samo 45 kn!

Uživajte u humorističnoj monodrami autora Radoslava Milenkovića koji u ovoj predstavi igra više od 30 likova


Ocjena:
Sada samo 50kn  PREDSTAVA U LISINSKOM Za umrijet od smijeha  maestralni glumci u urnebesnoj kazalisnoj satiri gustajte 16 12 za samo 50 kn
Detalji ponude...
[PREDSTAVA U LISINSKOM] Za umrijet od smijeha - maestralni glumci u urnebesnoj kazališnoj satiri, guštajte 16.12. za samo 50 kn!

Uz mnogo humora postavljaju se pitanja o stvarnosti u kojoj se odbacuje običnog građanina, a uzdižu se kriminalci

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x