TUHELJSKE TOPLICE - 2 noćenja za 4 osobe ili 2 osobe + gratis smještaj za 1 dijete do 6 godina u apartmanima 4* uz popust na ulaznice za Terme Tuhelj

Sada samo: €90.00

Sada samo: €90.00

Sada samo: €90.00

Sada samo: €90.00

Sada samo: €90.00

Sada samo: €90.00

Sada samo: €90.00

Sada samo: €90.00

Sada samo:€90.00 Pogledaj detalje ponude
Apartmani Huško 4*

Potražite bijeg od zamorne gradske vreve u ugodnim, novoopremljenim Apartmanima Huško. Očekuje vas tiha i lijepa priroda, suncem okupana terasa i ugodna atmosfera.

Apartman 1 se sastoji od pretprostora, kupaonice, spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevni boravak (zasebna prostorija), s kutnom garniturom na razvlačenje,klima, terasa i roštilj.

Apartman 2 se sastoji od kupaonice, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te dvije spavaće sobe s bračnim krevetima, klima, na raspolaganju je i terasa sa stolom i klupama.

Vodeni planet termi Tuhelj

Kupanje i zabava mogući su cijele godine u Termama Tuhelj! Uživajte u vodenim atrakcijama unutarnjeg kupališta, okupajte se u termalnoj vodi te iskoristite pogodnosti animacijskog programa.

Uživajte u vodenim atrakcijama unutarnjeg kupališta, plivajte u termalnoj vodi i vježbajte s fizioterapeutima te iskoristite blagodati podvodnog masažnog kreveta, terapije svjetla i čari kupanja u vanjskom dijelu bazena Relax.



Zatvoreni dio Termi Tuhelj sastoji se od bazena veličine polovice olimpijskog, bazena za djecu i terapeutskog bazena za terapije svijetlom i zvukom. Uz to na raspolaganju su vam jacuzzi s masažom i wellness bazen s atraktivnim vodenim učincima: 2 jacuzzija, vodeni slapovi, podvodni masažni kreveti, vodene i zračne masaže, gejziri.