SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TopTours Vas vodi na adrenalinski dan u Gardalandu i posjet dva prekrasna grada Veroni i Padovi! Prijevoz autobusom, 1 noćenje s doručkom u hotelu 3*, na području jezera Garda... 545kn/osobi!

Prije:580kn
Sada samo:545kn
Sada samo:545kn Pogledaj detalje ponude
Polazak autobusa u 01:00 sat iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 506), iz Karlovca u 01.30 sati na naplatnim kućicama Petrol, a iz Rijeke u 03:00 sata sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald'sa). Kupon vrijedi isključivo za 26.10.2019.!

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x