TESOL CERTIFIKAT - steknite svjetski priznati certifikat s kojim možete predavati engleski diljem svijeta uz online tečaj u trajanju 120h

Sada samo: €5.00

Sada samo:€5.00 Ponuda je istekla
TESOL certifikat
TESOL stoji za "Teaching English to Speakers of Other Languages", odnosno predavanje engleskog govornicima drugih jezika. Certifikat služi kao dokaz da ste osposobljeni za predavanje, odnosno da ste savladali planiranje lekcija, pedagoške tehnike i vođenje nastave.
S ovim certifikatom možete raditi u školama koje predaju engleski, kao dadilja, možete držati privatne lekcije ili podučavati engleski online. 
Tečaj traje punih 120 sati o odvija se kroz 10 modula, a po uspješnom završetku dobivate vaš TESOL certifikat. Tečaj je do sada završilo nevjerojatnih 38.424 polaznika - čak njih 95% preporučilo bi tečaj!
Glavni kreator materijala za tečaj je predavač Matthew Kimmel, profesionalni edukator i pisac koji se specijalizirao za pisanje o obrazovanju, putovanjima, osobnom zdravlju, biznisu i poslovnim treninzima. Kao profesor engleskog, Matthew uživa u predstavljanju novih materijala učenicima te oživljavanju satova čineći ih zanimljivima i pristupačnima. Njegova mnogobrojna iskustva naučila su ga kako da prilagodi svoja predavanja učenicima svih dobi, vještina i razine znanja engleskog jezika.
Što ćete naučiti?
kako motivirati učenike koji se po prvi puta susreću s engleskim jezikomkako iskoristiti materinji jezik učenika da što bolje nauče engleskiosnove lingvistike, što će vam pomoći da premostite razlike u izražavanju između engleskom i materinjeg jezika učenikasve vještine čitanja, pisanje, govora i slušanja koje su potrebne da znanje prenesete učenicimaosnovne pedagoške tehniketehnike vođenja nastavekako se zaposliti u inozemstvu


International Open Academy 
Steknite nova znanja na internet platformi s preko 400 tisuća studenata iz čak 139 zemalja svijeta. Svi tečajevi međunarodno su akreditirani od strane Međunarodnog vijeća za online obrazovne standarde (ICOES) i doprinosi kontinuiranom profesionalnom razvoju (CPD / CPE). 
Učite putem videozapisa, tekstova, raznih aktivnosti, a znanje provjerite putem ispita. International Open Academy omogućava svima da uče bilo gdje, bilo kada i u potpunosti svojim tempom s tečajevima optimiziranima za računala, tablete i telefone.