SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TERME JEZERČICA - cjelodnevno uživanje za djecu i odrasle na unutarnjim bazenima s termalnom vodom već od 35 kn!

Prije:45kn
Sada samo:35kn
Prije:45kn
Sada samo:35kn
Prije:45kn
Sada samo:35kn
Prije:45kn
Sada samo:35kn
Prije:45kn
Sada samo:35kn
Prije:45kn
Sada samo:35kn
Prije:45kn
Sada samo:35kn
Prije:45kn
Sada samo:35kn
Prije:45kn
Sada samo:35kn
Sada samo:35kn Pogledaj detalje ponude
Terme Jezerčica vole veliki i mali - doživite čarobni vodeni park s termalnom vodom

Znate li da masaža vodom potiče cirkulaciju, obnovu tkiva, ubrzava metabolizam, razgrađuje masno tkivo i učinkovito pospješuje otklanjanje nakupljenih toksina iz tijela? Zato u Termama Jezerčica kiša pada svakih 15 minuta :)

Isprobajte vodenu masažu i poboljšajte zdravlje u rekreacijskom bazenu s efektom umjetne kiše!Kompleks sadrži:
✔ 5 bazena za sve uzraste i 2 velika Whirlpoola
✔ termalnu vodu
✔ relaksacijski bazen s toplim gejzirima
✔ dječji bazen s toboganima
✔ rekreacijski bazen s efektom umjetne kiše
✔ bazen za bebe s animacijama
✔ plivački bazen
✔ Pool bar s ponudom hrane i pića te besplatnim WiFi-om

Termalna voda izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovitom mineralnom vodom. Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo - ljekovite mineralne vode u rehabilitaciji ili rekreaciji.

Svaki radni dan, dva puta dnevno fizioterapeuti Termi Jezerčica za sve posjetitelje održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.

Slične ponude

Sada samo 160kn Tecaj tenisa za sve uzraste  mjesec dana treninga s vrhunskim trenerima na cak 5 lokacija u gradu vec od 160 kn
Ocjena:
Sada samo 110kn Spa dan u Aquapaku Adamovec  cjelodnevno opustanje za jednu osobu uz saune i bazene iskoristivo svim danima u tjednu za 110 kn
Spa dan u Aquapaku Adamovec - cjelodnevno opuštanje za jednu osobu uz saune i bazene, iskoristivo svim danima u tjednu za 110 kn!

Sauna, tuševi iznenađenja, hladni bunar, kneip za noge, relax zona, cjelodnevna karta za bazene, iskoristivo do 23.12. (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 49kn  AQUAPARK ADAMOVEC Cjelodnevno kupanje na unutarnjim bazenimaIskoristivo svim danima u tjednu za samo 49 kn
[AQUAPARK ADAMOVEC] Cjelodnevno kupanje na unutarnjim bazenimaIskoristivo svim danima u tjednu za samo 49 kn!

Divlja rijeka, bazen plaža, gejziri i dječji bazeni, djeca do 4 godine GRATIS ulaz, iskoristivo do 23.12. (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 35kn TERME JEZERCICA  cjelodnevno uzivanje za djecu i odrasle na unutarnjim bazenima s termalnom vodom vec od 35 kn
TERME JEZERČICA - cjelodnevno uživanje za djecu i odrasle na unutarnjim bazenima s termalnom vodom već od 35 kn!

Gejziri, tobogani, umjetna kiša, vodena masaža i bazeni s termalnom vodom, besplatan ulaz za djecu do 5 godina (Tagovi: Top 10)
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x