SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Terapija magnetnom rezonancom - potiče regeneraciju stanica, obnavljanje hrskavice i zglobova te smanjuje bolove, 1 ili 5 tretmana već od 75 kn!

Prije:100kn
Sada samo:75kn
Prije:100kn
Sada samo:75kn
Prije:100kn
Sada samo:75kn
Prije:100kn
Sada samo:75kn
Sada samo:75kn Pogledaj detalje ponude
Terapija magnetnom rezonancom

Terapija magnetnom rezonancom doprinosi regeneraciji i revitalizaciji stanica tijela. Potiče tijelo na samoobnavljanje i koristi se u terapijske svrhe kod raznih bolesti.

Ova vrsta terapije posebno je pogodna kod liječenja artritisa, artroze, posljedica moždanog udara, terapije koštanog sustava, ali i bolesti pluća te alergija. Dokazano je da pulsirajuća elektromagnetska polja sustava VITA-LIFE podržavaju regeneraciju stanica i imaju pozitivan utjecaj na cijeli organizam. Ne samo kada se radi o liječenju bolesti, već se i u preventivnoj zdravstvenoj zaštiti široko koristi stimulacija magnetskom rezonancijom.

Do sada se liječenje artritisa uglavnom fokusiralo na tretiranje simptoma što nije davalo zadovoljavajuće dugotrajne učinke. Prilikom liječenja nije se moglo tretirati glavni uzrok problema, sanacija oštećenja hrskavice. Međutim s magnetnom rezonancom moguće je djelovati na hrskavicu i zglobove. 

Terapijom magnetskom rezonancom postiže se značajan oporavak zgloba kao i prestanak bolova. Također se primjenjuje u liječenju osteoporoze. Ova vrsta terapije nema nikakvih negativnih učinaka pa se može primjenjivati i u ranoj fazi bolesti ili preventivno u svrhu jačanja kostiju.

Terapija se preporučuje kod svih kroničnih bolesti kostiju i zglobova, s obzirom da se radi o metodi koja obnavlja hrskavicu i potiče stvaranje kosti.

Kada se preporučuje terapija magnetnom rezonancom?
  • kod bolova u leđima (hernija diska, degenerativne promjene kralježnice)
  • kod bolova u koljenima, ramenima, šakama i stopalima, sportskih ozljeda, osteopenije i osteoporoze

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 149kn Namjestanje kraljeznice i pregled atlasa uz Thumper vibro masazu s dubinskim djelovanjem protiv bolova i terapiju magnetnom rezonancom za 149 kn
Ocjena:
Sada samo 75kn Terapija magnetnom rezonancom  potice regeneraciju stanica obnavljanje hrskavice i zglobova te smanjuje bolove 1 ili 5 tretmana vec od 75 kn
Ocjena:
Sada samo 250kn Specijalisticki pregled ortopeda i konzultacije za 250 kn
Specijalistički pregled ortopeda i konzultacije za 250 kn!

Ako osjećate preskakanje zglobova ili bol u kostima, a niste sigurni zašto, rezervirajte svoj termin što prije!


Ocjena:
Sada samo 199kn Dekompresijska terapija kraljeznice  bezbolan proces koji otklanja pritisak na diskove i rasterecuje kraljeznicu od ukljestenja za 199 kn


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x