SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TERAPIJA GLAZBOM - 5 sati medicinski priznate SSP terapije za liječenje ADHD-a, senzomotoričkih poteškoća, traume i stresa uz inicijalnu procjenu od 699 kn!

Prije:1700.00kn
Sada samo:699.00kn
Sada samo:699.00kn Ponuda je istekla
SSP - Safe and Sound Protocol - glazba koja liječi i pomaže djeci i odraslima!

SSP izravno (ali neinvazivno!) djeluje na neurološki sustav putem slušnog kanala, smanjujući senzornu preosjetljivost i potičući sustav socijalne interakcije. Pomoću specijalno digitalno obrađene i filtrirane glazbe stimuliraju se mišići unutarnjeg uha

Oni su pak inervirani VII i V kranijalnim živcem (facialis i trigeminus) koji izravno stimuliraju neuralni sustav socijalne interakcije (SES – Social Engagement System). Stimuliranjem tog sustava stvara osjećaj sigurnosti i zaštićenosti, što nas čini spremnijima i otvorenijima na komunikaciju i interakciju s drugima. SSP na taj način smiruje fiziološko i emocionalno (pretjerano) uzbuđenje, poboljšava pažnju i potiče lakšu spontanu komunikaciju i društvenu interakciju općenito, a smanjuje senzornu (pre)osjetljivost.

Namijenjena je prvenstveno djeci, ali i odraslima koji se susreću s teškoćama vezanim uz tjeskobu i traumu, djeci koja imaju socijalnih ili emocionalnih poteškoća, poteškoća s pažnjom ili poteškoća u području socijalne interakcije uzrokovane stresom. 

Poteškoće zbog kojih odrasli dolaze su teškoće vezane uz tjeskobu i traumu, socijalne ili emocionalne poteškoće, poteškoće u području socijalne interakcije uzrokovane stresom.

Terapija je potpuno bezbolna i opuštajuća, traje 5 uzastopnih dana po jedan sat. Medicinski je priznata i prepoznata kao terapija u liječenju simptoma iz poremećaja autističnog spektra, ADHD-a, senzomotoričkih poteškoća, traume i stresa. Nakon provedene SSP terapije često se nastavljaju drugi oblici terapija kod navedenih poteškoća. 

Terapija se sastoji u slušanju posebno filtrirane i obrađene glazbe koja ima utjecaj na centralni i autonomni živčani sustav. Dr. Stephen Porges, začetnik ove terapije, kreirao je SSP u nastojanju da pomogne ljudima, a posebno djeci, postići stanje u kojem se osjećaju prirodno, sigurno, povezano, mirno i društveno.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 299.00kn PRESTANAK PUSENJA  tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata drugi dobivate GRATIS
PRESTANAK PUŠENJA - tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti! Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata, drugi dobivate GRATIS!

Donesite novogodišnju odluku i zauvijek se riješite štetne navike uz najnapredniju metodu za odvikavanje za 299 kn!


Ocjena:
Sada samo 799.00kn Sistematski od A do Z  pregled za zene u Poliklinici Dr Zora Profozic za 799 kn
Sistematski od A do Ž - pregled za žene u Poliklinici Dr. Zora Profozić za 799 kn!

Ginekološki, analiza krvi i urina, UZV abdomena i dojki ili štitnjače, internistički pregled i EKG, spirometrija ili pregled vida


Ocjena:
Sada samo 299.00kn Test intolerancije na 349 namirnica i zacina putem krvi  NIZA CIJENA  Otkrijte koje namirnice vam stete izbacite ih i osjecajte se bolje za 299 kn
Test intolerancije na 349 namirnica i začina putem krvi - NIŽA CIJENA! Otkrijte koje namirnice vam štete, izbacite ih i osjećajte se bolje za 299 kn!

Provodi se cjelovitom nutricionističkom obradom informacija dobivenih iz krvne slike, krvne grupe, indexa masti


Sada samo 140.00kn Rucna limfna drenaza po Emmettu za odrasle u trajanju 45 minuta za 140 kn
Ručna limfna drenaža po Emmettu za odrasle u trajanju 45 minuta za 140 kn!

Tehnika pritisaka na određene točke pomaže boljem protoku limfe, smanjuje krvni tlak i poboljšava san


Ocjena:
Sada samo 299.00kn Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 450 ili 550 namirnica gluten laktozu zacine aditive i konzervanse uz testiranje na teske metale od 299 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x