Tečaj izrade mobilnih aplikacija - izrada vlastitih mobilnih aplikacija nikada nije bila jednostavnija uz uključen certifikat akademije po položenom ispitu

Sada samo: €6.50

Sada samo: €6.50

Sada samo:€6.50 Ponuda je istekla
Zaronite u svijet mobilnih aplikacija!
Što ćete naučiti?

- Uvod u Dart & Flutter, što su i kako ih koristiti- Instalirati i istraživat u Android Studiu- Izraditi jednostavno korisničko sučelje  UI, (UI) je niz zaslona, ​​stranica i vizualnih elemenata, poput gumba i ikona, koji ljudima omogućuju interakciju s aplikacijom- Pokretanje i istraživanje prve aplikacije Flutter- Dart, jezik koji se koristi za razvoj aplikacija, upoznajte se s pojmovima kao što su varijable, popisi, karte, funkcije, petlje, klase i objekti- Koristiti Flutter widgete kao što su potvrdni okviri, trake s gumbima, prekidači za isključivanje, timeri, navigatori i trake za pomicanje- Kako se upotrebljavati sve naučeno znanje za izvođenje vlastitih projekata - napraviti aplikaciju za kalkulator i aplikaciju Image Guesser ap
Tečaj je međunarodno akreditiran od strane Međunarodnog vijeća za online obrazovne standarde (ICOES) i doprinosi kontinuiranom profesionalnom razvoju (CPD / CPE). Po uspješno položenom ispitu dobivate certifikat akademije i CPD certifikat. Ovu vrstu certifikata priznaju poslodavci iz javnog i privatnog sektora te mnoge akademske institucije na međunarodnoj razini. 
Tečaj se satoji od 6 modula:
 Razvoj aplikacije pomoću Flutter- a Uvod u Flutter
 Osnove Dart jezika Flutter Widgets
 Projekti - Kalkulator Projekti - Image Guesse

International Open Academy 
Steknite nova znanja na internet platformi s preko 400 tisuća studenata iz čak 139 zemalja svijeta. Svi tečajevi međunarodno su akreditirani od strane Međunarodnog vijeća za online obrazovne standarde (ICOES) i doprinosi kontinuiranom profesionalnom razvoju (CPD / CPE). 
Učite putem videozapisa, tekstova, raznih aktivnosti, a znanje provjerite putem ispita. International Open Academy omogućava svima da uče bilo gdje, bilo kada i u potpunosti svojim tempom s tečajevima optimiziranima za računala, tablete i telefone.