SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Standardni, latinskoamerički i disco plesovi, početni tečaj u trajanju 16h za 185 kn!

Prije:370.00kn
Sada samo:185.00kn
Prije:370.00kn
Sada samo:185.00kn
Prije:370.00kn
Sada samo:185.00kn
Sada samo:185.00kn Pogledaj detalje ponude
Standardni, latinskoamerički i disco plesovi, početni tečaj

Plesna škola Elite jedna je od prvih škola za društveni ples u Hrvatskoj i tradicijom i kvalitetom svoga rada svakako jedna od najboljih!

Vjenčanja, rođendani i zabave za vas predstavljaju pravu noćnu moru jer se već pri prvom plesnom koraku osjećate kao da imate dvije lijeve noge?

Ne očajavajte! Ova ponuda promijenit će vas potpuno - nakon nje teško će vas itko maknuti s plesnog podija! Vrhunski sportski rezultati i najjače svjetske licence voditelja, u kombinaciji sa skoro 30 godina iskustva u podučavanju plesa doveli su do toga da se u Plesnoj školi Elite uči plesati brže, jednostavnije i lakše i stoga s više zadovoljstva nego bilo gdje drugdje.

Na Eliteovim plesnim sastancima također se i ugodno druži i zabavlja te se tu lako sklapaju i prijateljstva i veze. Sam ples pak djeluje opuštajuće i antistresno, a plešući se sagori, po pjesmi, preko 600kcal.

Uputite se u Plesnu školu Elite i zabavite se.

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x