SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Spriječite ispadanje zubi! Lasersko liječenje parodontoze i čišćenje plaka uz edukaciju o pravilnom četkanju i tehnikama četkanja za 549 kn!

Prije:1500kn
Sada samo:549kn
Prije:1500kn
Sada samo:549kn
Prije:1500kn
Sada samo:549kn
Prije:1500kn
Sada samo:549kn
Prije:1500kn
Sada samo:549kn
Prije:1500kn
Sada samo:549kn
Prije:1500kn
Sada samo:549kn
Sada samo:549kn Pogledaj detalje ponude
Lasersko liječenje parodontoze

Parodontoza je ozbiljna bolest desni koja zahvaća široku populaciju, a vrlo često je i nasljedna. Liječenje parodontoze obavlja se najmodernijim uređajima vrhunske kvalitete koji jamče potpuno izlječenje bolesti. Pretpostavlja se da veliki broj ljudi, cca 30-40%, pati od kronične upale desni uzrokovane parodontozom.

Postupak se primjenjuje kod upale zubnog mesa i krvarenja desni kako bi se spriječilo klimanje i ispadanje zubi.

Uz laser marke LaserHF koristi se i EMS master piezon uređaj koji omogućuje bezbolno dubinsko čišćenje korijena zuba.

parodontoza

Terapija parodontnog džepa provodi se u 3-4 posjete po sljedećem protokolu:

1. Odstranjivanje vidljivog (supragingivnog) zubnog kamenca EMS Master Piezon uređajem

2. Pjeskarenje zuba EMS Airflow metodom odnosno uklanjanje bakterija, mekih naslaga i pigmentacija iz teško dostupnih mjesta. te ostataka plaka u kojem su bakterije

3. Odstranjivanje subgingivnog kamenca iz parodontnog džepa EMS Master Piezon uređajem

4. Subgingivno pjeskarenje parodontnog džepa odstranjenje bakterija EMS Air Flow perio uređajem

5. Terapija Hager Werken HF Laserom parodontnog džepa

6. Terapija lokalnim medikamentima dezinficijensima (Myzotect tinktura) s postavljanjem gingivnog zavoja Reso-Pac

7. Edukacija o ispravnoj metodi četkanja zuba sredstvima za oralnu higijenu.

Terapija parodontnog džepa podrazumijeva odstranjenje upale i saniranje postojećeg stanja, međutim potrebno je naglasiti da će se upala sigurno ponoviti, ako se u budućnosti to mjesto ne bude čistilo. Za čišćenje je neophodno, u tom slučaju, koristiti interdentalnu četkicu, jer obična četkica ne može dosegnuti dovoljno između dva zuba. 

Značajna pomoć je i najnovija ultrazvučna četkica. koja ima 94 milijuna oscilacija, za razliku od električnih četkica koje imaju 30 tisuća oscilacija. Ultrazvuk ubija bakterije i gljivice na udaljenosti 12 milimetara. Tako da je ultrazvučna četkica daleko najsigurnija metoda uništavanja bakterija na udaljenim i nedostupnim mjestima.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 350kn Popravak zuba laserom i troplosni kompozitni ispun za 350 kn
Detalji ponude...
Popravak zuba laserom i troplošni kompozitni ispun za 350 kn!

Biolase laser uklanja karijes bez boli te zamjenjuje klasičnu bušilicu i osigurava minimalno oštećenje tkiva


Ocjena:
Sada samo 1500kn Cirkon keramicka krunica  ucinkovito dugotrajno i fiksno protetsko rjesenje za veliko ostecenje ili cak gubitak zuba za 1 500 kn
Detalji ponude...
Cirkon keramička krunica - učinkovito, dugotrajno i fiksno protetsko rješenje za veliko oštećenje ili čak gubitak zuba za 1.500 kn!

Ne sadrži metale pa ne izaziva iritacije i alergije te nema vidljivog tamnog ruba uz zubno meso; moguće plaćanje na rate


Ocjena:
Sada samo 499kn  KOMPOZITNA LJUSKICA Ispravite nepravilan oblik ili polozaj te popunite razmak izmedju zubi u samo jednom dolasku za 499 kn
Detalji ponude...
[KOMPOZITNA LJUSKICA] Ispravite nepravilan oblik ili položaj te popunite razmak između zubi u samo jednom dolasku za 499 kn!

Ugradnja freehand bonding metodom - savršena imitacija zuba bez zahvata na zubnom tkivu i uzimanja otisaka


Ocjena:
Sada samo 4250kn  APARATIC ZA ZUBE Estetski keramicki ili konvencionalni metalni uz ukljucene sve preglede u Ordinaciji Dami Dent od 4 250 kn
Detalji ponude...
[APARATIĆ ZA ZUBE] Estetski keramički ili konvencionalni metalni uz uključene sve preglede u Ordinaciji Dami Dent od 4.250 kn!

Osmijeh koji nećete skidati s lica jamče stručno osoblje, visokokvalitetni materijali i ISO certifikat kvalitete

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust